Promo

Počela je sa radom: Kućna nega i ordinacija “NOVA”

U samom centru Niša

Kućna nega i ordinacija “Nova” počela je sa radom. Uz potpuno novi pristup ovom vidu pomoći porodicama kojima je nega lica neophodna, brojne su usluge koje možete dobiti u ovom novootvorenom centru.

Novi i savremeni trendovi nege pacijenata potrebni su već godinama unazad našem gradu, sada Nišlije imaju tu privilegiju da ova usluga jeste na dohvatu ruke. Nalazi se u srcu grada u Prvomajskoj ulici broj 11 a radno vreme je od 8 do ponoći.

Petkom i subotom od 19 do 20 sati za sve pacijente besplatne konsultacije putem telefona ili maila, odgovor u roku od 24 sata.

Kućna nega i ordinacija NOVA na raspolaganju ima čak 20 lekara i 7 sestara i tehničara. 

Kako je Post Covid sindrom veliki problem današnjice, do kraja januara meseca svi pacijenti koji pate od bilo koje tegobe koja se javila nakon preležane bolesti izazvane COVID 19 virusom, moći ce da po promotivnoj ceni da obave sve preglede u našoj ordinaciji (uključujući i laboratorijske analize), od strane lekara sa verovatno najvećim iskustvom u lečenju i praćenju COVID pacijenata.

“Post Covid tretman je trenutno veoma tražen i zato ova ordinacija do 10. februara obezbeđuje usluge i negu za posebnim pogodnostima za plaćanje. Svi pacijenti koji su imali Kovid i imaju probleme nakon nakon preležane infekcije dobiće odličnu negu i terapiju uz veoma pristupačne cene”, kažu u ovoj novoj ordinaciji.

Poseban kuriozitet NOVA ordinacije je što u njihovim prostorijama ali i na terenu njihovi tehničari rade i laboratorijske analize, što će vas poštedeti dodatnog napora.

“U cilju otkrivanja i blagovremenog terapijskog sagledavanja postcovid kardioloških komplikacija: arterijske hipertenzije, poremećaja srčanog ritma, upale srčane maramice…potrebno je, pored opšteg internistickog pregleda uraditi internističko- kardiološki skrining pacijenata s preležanom koronom, 24h pracenjem EKG-a i ultrazvučnim pregledom srca”, kaže specijalista interne medicine NOVA ordinacije.

Kućna nega i ordinacija NOVA okuplja tim lekara koji će se brinuti o medicinskom zbrinjavanju pacijenata i organizovati negu najstarijih članova porodice. To obuhvata pregled i medicinsko zbrinjavanje u ordinaciji i na terenu od strane lekara opšte prakse i specijaliste interne medicine gde je uključena i podela terapije.

Novoosnovana kućna nega i ordinacija NOVA pruža usluge u lečenju dekubita, gde je predviđen izlazak na teren a tu je moguće previjanje i ostalih rana kao i zamena pelena.

Za starije Nišlije ova ordinacija organizovaće i hranjenje, presvlačenje i kupanje. Uz ovu svakodnevnu negu starijih moguće će biti i organizovanje sastanaka i savetovanja članova porodice i pružanje psihološke podrške, za one kojima je reč stručnjaka potrebna.

Sve što je pomoć starijima zadatak je za stručno osoblje niške ordinacije “Nova” gde spada nabavka lekova i namirnica a ujedno i čišćenje stana. Sve što će starijim članovima porodice biti potrebno dobiće od medicinskih radnika sa višegodišnjim iskustvom.

Saradnja sa ordinacijom je vrlo jednostavna, moguće je sklapanje ugovora na mesečnom ili višemesečnom nivou o medicinskoj brizi vašeg člana porodice, koji podrazumeva:
dvadesetčetvoročasovno prisustvo medicinskih sestara i lekara, sedam dana u nedelji
obilazak i pregled od strane lekara,
obilazak lekara opšte prakse jednom nedeljno,
dolazak i pregled od strane lekara specijaliste interne medicine jednom mesečno i
dolazak čistačice dva puta nedeljno.

Ordinacija “Nova” nudi i mogućnost:
Izbora porodičnog lekara
Izradu laboratorijskih analiza
Estetske intervencije i podmlađivanje lica,
kose, tela i šaka od strane hirurga sa višegodišnjim iskustvom u oblasti estetske medicine
Usluge lekara dijeteticara
Usluge fizioterapeuta

“Naš tim spojilo je znanje, ambicija, iskustvo u radu sa najtežim pacijentima, pre svega altruizam i volja da svima vama koji nam ukazete svoje poverenje, svaki dan učinimo lakšim i lepšim”, kažu u ordinaciji “Nova”.

KUĆNA NEGA I ORDINACIJA NOVA
FACEBOOK
Prvomajska ulica br. 11
063 83 90 889
kucnaneganova@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com