Društvo

Kroz Donatorsko veče LFN obezbeđeno više od 200 hiljada dinara

Za razvoj i realizaciju novih kreativnih ideja Nišlija, obezbeđena su dodatna sredstva na Donatorskoj večeri koju je organizovala Lokalna fondacija Niš. Prodajom ulaznica i rekvizita sa štanda LFN, prikupljeno je ukupno 108.500 dinara, a s obzirom na to da kompletan iznos duplira Trag fondacija, to praktično znači da je za jedno veče obezbeđeno 217.000 dinara.

Ovaj novac, kao i ostala sredstva koja LFN pribavi kroz sve svoje aktivnosti biće iskorišćena za unapređenje i ulepšanje grada, na konkursima za podršku formalnim i neformalnim grupama građana.

“Donatorsko veče okupilo je ljude koji žele da Niš postane lepši i osećaju potrebu da daju svoj doprinos kako bi lokalna zajednica u kojoj živimo napredovala i bila bolja. Ovom prilikom, LFN je predstavila dosadašnje rezultate, podržane incijative sedam grupa građana i zahvalila se svima koji su do sada pružili podršku radu i razvoju fondacije”, navodi se u saopštenju LFN.

Foto: LFN

Veče je proteklo u lepom ambijentu, uz nagradnu igru za sve donatore i muzički program, koji su upotpunili Gudački kvartet Škole za muzičke talente iz Ćuprije i Dejan Stojiljković iz benda La Kampanela.

“LFN se zahvaljuje Studentskom kulturnom centru na ustupljenom prostoru za organizaciju događaja i svim partnerima i donatorima koji su omogućili da događaj bude kompletan. Najvećim individualnim donatorima, koji su ideju fondacije prepoznali i podržali vrednosno, ideološki i finansijski, dodeljene su zlatne donatorske kartice, kao zahvalnost i priznanje od strane LFN. Na svakom narednom javnom događaju LFN će dodeljivati nove zlatne kartice, a u prvom krugu ovo priznanje dobili su: Hadži Ivan Redi, Danijela Jovanović, Saša Caki Stojanović, Miloš Petković, Ivan Blatnik, Eško Kurtić, Vlada Manić, Ivan Tošić i Miloš Čolić”, ističu.

Foto: LFN

Prijatelji događaja i donatori: Pekara Branković, Benlian, Narodna biblioteka „Stevan Sremac“, Narodno pozorište u Nišu, Bioskopi Vilin grad, Cineplexx i Cinegrand, Medivest KT, Kuća slatkiša Andrijane Ćirić, Turistička organizacija Niša, firma MilaMed, Destilerija Melodija, Kapljica, Vinarije Doja, Raj i Izba, Niška pivara, Kafe Labirint, Irski pab, Pivnica Nemir, Restorani Ola Kala i Ras, Klub Konzulat, Teretana Baza, Zoo planet, Radnja za uramljivanje Foto finiš, Frizerski salon „Prinćipesa“, Make up studio Jelene Đorđević, Turistička agencija Lom travel, Sportski savez Grada Niša, Fotografi Đorđe Radošević i Srđan Pavlović, dr Aleksandra Mirić, pisac Miloš Petković, Socijalno preduzeće Hrono, Paraglajding klub Grunf. LFN se zahvaljuje i voditeljima programa Zorani Ristić i Vladimiru Stanojeviću i fotografu Jovanu Gojkoviću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com