Virus KoronaZdravlje

Krizni štab doneo NOVE mere za predstojeći vikend

Na današnjoj sednici Kriznog štaba odlučeno je da za predstojeći vikend sve radi do 20 sati, saznaje “Blic”.

Kako navodi izvor ovog lista novo radno vreme važiće za sve: trgovinske objekte, kafiće, restorne, tržne centre, uslužne delatnosti…

Takođe, doneta je odluka da se striktno poštuju sve epidemiološke mere, što će biti strogo kontrolisano. To se odnosi na sve donete mere kao što je poštovanje distance, nošenje maske, broj ljudi za stolom ukafićima. Takoe, u ugostitetljskim objektima nije dozvoljeno puštanje muzike.

Na Kriznom štabu bilo je reči i o novim merama za Novu godinu, ali konačna odluča biće doneta u ponedeljak, kada je zakazana nova sednica.

Današnja sednica održana je iz razloga što su mere koje su donete u ponedeljak bile oročene do danas. Na toj sednici odlučeno je da radno vreme svih ugostiteljskih objekata, tržnih centara, prodavnica, kao i uslužnih delatnosti, bude produženo do 20 časova. Pre toga, njihovo radno vreme bilo je do 17 sati, a vikendom su bili zatvoreni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com