Jotel
Promo

Počela izgradnja Vile Slemen u Sokobanji – GREEN HIILL (VIDEO)

Vila Slemen druga je po redu gradnje u vikend kompleksu GREEN HILL u Sokobanji čija izgradnja upravo kreće. Apartmani na ovoj lokaciji su na prodaju, a neki od apartmana već imaju vlasnike.

Nakon rasprodatih apartmana u Vili Rtanj na rapolaganju će kupcima biti i apartmani u Vili Slemen čija izgradnja zvanično počinje prvog dana marta, samo useljenje i predaja ključeva planirana je za april mesec naredne godine.

Čitav kompleks zgrada nalazi se u naselju Podina u blizini akva parka u Sokobanji. Kako po svim statistikama ova banja jeste jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji, a sve veći broj turista želi da ima svoj „kutak“ baš u ovoj turističkoj meki, ovi apartmani neće dugo čekati svoje kupce. Prateći upravo ove trendove sve je veća potražnja stanova i apartmana koji se nalaze u Sokobanji, a ako birate za sebe i najbliže izaberite ono najbolje – GREEN HILL.

Ako ne želite da rizikujete, kupujući nešto staro i hoćete da prođete bez danas velikih troškova renoviranja uz muku oko papirologije na raspolaganju su vam različite kvadrature apartmana u Vili Slemen. Zahvaljujući direktnoj prodaji koju nudi kompanija GREEN HILL imaćete svoj „raj na zemlji“ u ovom slučaju svoj raj u Sokobanji.

Naselje GREEN HILL je kompleks od ukupno pet objekata koji se grade fazno, sa ukupno 107 stambenih jedinica, koji su dobili imena po planinama oko same banje: Rtanj, Devica, Slemen, Ozren i Bukovik. Objekati se u konstruktivnom smislu rade kao zidana konstrukcija sa armiranobetonskim vertikalnim serklažima i nosećim zidovima u dva ortogonalna pravca.

Vila Slemen

Međuspratna kontrukcija je armiranobetonska sitnorebrasta tipa ”fert”. Svi konstruktivni zidovi se zidaju nosećim energetskim blokom debljine 25cm. Krovni pokrivač je falcovani crep, demit fasada je debljine 15cm.

Unutrašnji hodnici su građeni tako da se podovi oblažu granitnom keramikom a zidovi mineralnom vunom i gipsanom oblogom na koju se nanosi dekorativna tehnika. Spoljnja stolarija koja se ugrađuje je izuzetno kvalitetna: PVC 7-komorni sistem ”kommerling”sa 3 stakla ”4S” i argon ispunom.

Sobna vrata su od farbanog medijapana, dok su podne obloge: višeslojni parket po sistemu tarket. Keramika koja se koristi u opremanju kuhinje i kupatila je A klasa. Postoji razvod instalacija za etažno grajanje kao priprema, bez postavljenog elektro kotla i grejnih tela.

Asfaltirane su pristupne saobraćajnice u naselju Podina gde se i nalazi sam kompleks. Parking mesta popločana su behaton pločama ili asfaltirana, ali nisu izostale ni zelene površine koje krase samo naselje.

GREEN HILL

Unutrašnjost same Vile Slemen možete da pogledate na sajtu kompanije GREEN HILL. 

Pogledajte raspored u apartmanima – Vila Slemen

Kroz Sokobanju protiče reka Moravica koja na zapadu kotline gradi Bovansko jezero. Temperatura vazduha jedan je od najznačajnijih klimatskih elemenata i za razvoj turizma ima veliki značaj, posebno za definisanje dužine trajanja turističke sezone. U okolini Sokobanjske opštine nema niti jednog zagađivača vazduha ni voda. Od Beograda je udaljena 230 km, od Niša i niškog aerodroma 60 km.

GREEN HILL
+381 62 263 662
office@greenhill.co.rs 
FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com