Društvo

Kreće građevinska sezona. Počinje asfaltiranje Geteove ulice

Građevinska sezona u Nišu počinje sutra, zahvaljujći lepom vremenu, asfaltiranjem Geteove ulice, najavio je Zoran Prokić, v.d. direktora Direkcije za izgradnju grada. Ovo je samo prva od desetak ulica u pet opština, koje će dobiti asfalt.

 

„Kao što sam već ranije rekao, iskoristićemo prve lepe dane da svih pet opština podjednako zastupimo što se tiče gradnje, rekonstrukcije i održavanja putne mreže. Ovom prilikom želim da vas obavestim da putem prijema građana, ono što su nam građani dali kao ideju, krećemo u realizaciju. Već od ponedeljka će naše mašine biti na terenu. Ono što je prioritet, ono što su građani rekli i jednu po jednu ulicu ćemo rešavati, koristićemo svaki dan. Imaćete informacije šta se radi u svakoj opštini. Asfaltna baza je počela sa radom, finansijska sredstva su obezbeđena, i nadam se jednoj uspešnoj građevinskoj sezoni, boljoj nego prošle godine“, istakao je Prokić.

Prokić je reakao i da je Geteova ulica imala veliki problem nerešenog imovinskog pitanja, ali potrebna dokumentacija je pristigla, pa radovi mogu da počnu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Veoma me obradovao naslov ovog članka i nada da je i ova naša Gorička ulica usla u plan kako nam je više puta obecano ali očigledno da nije….Apelujem i molim nadležne iz Gradske opstina Palilula, predsednika Bata Vuckovic da izadju sa predlogom o nasoj ulici, vd direktora Direkcije za izgradnju grada Zorana Prokića da dodju do Goričke, koja je u nikad gorem stanju i vide u kakvim nehumanim uslovima živimo i preduzmu konačno nesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com