Društvo

Kreativni radovi učenika koje nastavnici cene i nagrađuju

Zaposleni u osnovnoj školi “Sveti Sava”, kao i učenici su vredni. Iako rade na daljinu, osim učenja, realizuju brojne projekte.

Direktorka ove škole zadovoljna je saradnjom nastavnog kadra, učenika i roditelja.

“U situaciji koja zahteva odgovorno ponašanje i strpljenje svih nas, u moru vesti o aktuelanom virusu, naša škola daje punu podršku učenicima i nastavnicima koji su nastavili da vredno rade i napreduju, da se znanjem bore kako bismo prevazišli ovu nemilu situaciju”, kaže Sanela Tarana direktorka OŠ “Sveti Sava”.

Zaposleni, đaci i roditelji su kreativni svakodnevno. Nastavnici učenicima daju zanimljive zadatke, posebno mlađima, ali i starijim učenicima. Povezuju razne predmete, ali izrada je vezana i tematski, kao za Uskrs.

“Imamo odličan odziv i dobre povratne informacije i od roditelja. Oni ili đaci nam radove šalju elektronskim putem i pokazali su zaista kreativnost i veliku želju za timskim radom”, dodaje Tarana.

Učenički radovi i video zapisi se objavljuju na Fejsbuk strani škole, a izazovi su razni. Neki vežbaju, drugi prave poslastice, “zdrave tanjire”, ukrase za Uskrs, ali i još mnogo toga.

Mališanima su dani svakako ispunjeni, a kolektiv škole ceni svaki trud i rad pa ih uz pohvale prezentuju skoro svakog dana.

Foto: OŠ “Sveti Sava”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com