Društvo

Kreativna radionica za decu “Upoznajmo Španiju, slikajmo njene znamenitosti na staklu”

EU info kutak organizuje 8. februara, od 10,30 časova, kreativnu radionicu “Upoznajmo Španiju, slikajmo njene znamenitosti na staklu” u okviru koje će decu uzrasta od osam do dvanaest godina voditi u “obliazak” Španije.

Stručni edukator Maja Sević iz udruženja “Višnja” deci će pričati o kulturi Španije i naučiti ih da savladaju osnove tehnike bojenja na staklu tako što će slikati znamenitosti ove zemlje.

“Španija je zemlja Gaudija, flamenka, koride, tortilja i mnoštva građevina od kojih zastaje dah. Na ovoj radionici ćemo pokušati mališanima da približimo ovu prelepu državu na Pirinejskom poluostrvu”, kažu u EU info kutku.

U EU info kutku dodaju da je iz organizacionih razloga potrebno najaviti učešće na radionici (roditelji ili staratelji za dete) na mejl officenis@euinfo.rs ili broj telefona 018/254-461, najkasnije do petka 7. februara u 19,00 časova. 

Za prijavu je potrebno navesti ime, prezime i uzrast deteta, kao i ime i kontakt telefon roditelja. Učešće na radionici je besplatno, a sve materijale potrebne za rad obezbeđuje EU info kutak.

Broj mesta je ograničen. U slučaju velikog interesovanja, prednost će imati deca koja ranije nisu učestvovala na kreativnim radionicama koje organizuje EU info kutak.

“Kreativne radionice predstavljaju ciklus događaja koje tradicionalno organizujemo sa ciljem da na inovativan način i uz zanimljiv sadržaj,  igru i druženje, upoznajemo decu  sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem”, ističu u EU info kutku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com