Hronika

Krali iz prodavnice u kojoj se prodajom garderobe sakuplja novac za lečenje bolesne dece. Kamere zabeležile osumnjičene (VIDEO)

Fondacija “Pokreni Život“ saopštila je medijima da se juče, nešto pre 13 časova desila krađa u njihovoj humanitarnoj prodavnici u Voždovoj ulici u Nišu u kojoj se prodajom garderobe sakuplja novac za lečenje bolesne dece. Oni su medijima dostavili fotografije sa sigurnosnih kamera na kojima su, kako se sumnja, akteri krađe.

 

“Boravili su desetak minuta u prodavnici i nakon toga je gospodin prišao do kase i izvadio 50 evra i krenuo sa pričom kako nema dinare da kupi to što je odabrao ne bi li na taj način kupio vreme i skrenuo pažnju koleginici. Za to vreme je gospođa je spakovala u torbu artikl i odmah nakon toga pobegla iz radnje. Zar smo dotle došli da krademo od bolesne?? Brzo nakon toga je ušao još jedan par sa verovatno istom namerom, ali čim su ugledali kamere odmah su napustili objekat.”, rekli su u Fondaciji.

Vrednost ukradene robe je previše mala da bi policija mogla da postupa po službenoj dužnosti. Ipak iz Fondacije su želeli da snimak dostave javnosti kako bi ukazali na one koji se ne libe da ukradu i ako je to što se prodaje namenjeno za lečenje dece.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. NIGDE u svetu se ne zamagljuju lica onih sa snimaka koji se sumnjice i traze za kradje. Samo se u Srbiji kriminalci, ubice, lopovi, psihopate stalno stite. Zar gradjani ne treba da znaju i budu upozoreni ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com