Servisne

KP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP “Naissus” Niš radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži, usled kojih su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Triglavska br. 8.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Triglavskoj ulici, kod broja 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Triglavskoj ulici.

Ulica Gutenbergova br. 38.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gutenbergovoj ulici, kod broja 38. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gutenbergovoj ulici. Prethodnog dana zbog povećanog obima posla ova intervencija je odložena za danas.

Selo Paljina.
Voda curi i puni šahtu, potrebno je raskopavanje u selu Paljina, iznad škole. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela (iznad škole).

Selo Gabrovac, ulice Omladinska i Igmanska.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na dve lokacije u selu Gabrovac, u Omladinskoj ulici br. 11 i Igmanskoj, ispred br. 36. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela (u ulicama Omladinskoj i Igmanskoj).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com