Društvo

Košarkaški tereni u Niškoj Banji u novom ruhu

 Gradska opština Niška Banja i preduzeća Trace Srbija, i OŠ “Ivan Goran Kovačić”, zahvaljujući saradnji grada Niša, bogatiji su za dva nova košarkaška terena.

“Posebno mi je drago kada pomažemo u sređivanju zapuštenih sportskih terena, jer se nadam da će mlađa populacija time biti podstaknuta da nauči koliko su druženje van društvenih mreža i sport važni za pravilan razvoj ličnosti i zdravlje” , istakao je predsednik Opštine, Dušan Živković.
Foto: GO Niška Banja
Foto: GO Niška Banja
Saradnja svih nivoa vlasti veoma je bitna oko zajedničkih projekata kao što je obrazovanje i bez ove saradnje teško je pokriti sve potrebe. Škole su u opštini Niška Banja prioritet ne samo što se tiče obrazovno-vaspitnog rada nego i infrastrukturnog cilja jer ne možemo imati kvalitetno obrazovanje bez objekata koji omogućavaju i učenicima i nastavnicima dobar prostor za rad, dodali su iz ove Opštine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zato u banju nemaš gde da popiješ kafu od ruševina hotela i nikakvog sadržaja. Sramota me da dovedem ljude sa strane da vide ruglo koje decenijama stoji i niko nije otišao u zatvor zbog propasti banje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com