Sport

Košarkaši Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras u Nišu pobedili Hercegovac sa 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19).

Partizan su do pobede predvodili Tristan Vukčević sa 15 poena i sedam skokova i Balša Koprivica sa 13 poena i 14 skokova, a pratili su ih Zek Ledej sa 12, Aleksa Avramović i Frenk Kaminski sa po 11 i Uroš Trifunović sa 10 poena.

Kod Hercegovca su se izdvojili Miloš Dimić i Dragan Marić sa po 14 i Marko Brekić sa 10 poena.

Obradović: Nije bila dobra utakmica

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da večerašnja utakmica protiv Hercegovca u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća nije bila dobra i da je njegova ekipa “odradila” posao.

“Njie bila dobra utakmica i nismo igrali dobro, to je sigurno. Odradili smo, što bi rekli… Želeo bih da iskoristim priliku da ekipi Hercegovca čestitam na velikom rezultatu, na svemu onome što su uradili do sada i da im poželim puno sreće u nastavku u svim budućim utakmicama i takmičenjima. Naravno, želim da zahvalim navijačima koji su ovog puta došli u velikom broju i podržavali ekipu kao što to rade cele sezone. Hvala još jednom, odrađena utakmica. Probao sam da vodim ekipu na način da razmišljamo i o tom polufinalu sutra i to bi bilo to”, naveo je Obradović.

Polufinalne utakmice igraju se u petak od 17 i 21 čas, a finale je u subotu od 21 čas. U prvom polufinalu igraće Crvena zvezda i Čačak 94, dok će Partizan u drugom polufinalu igrati protiv Vojvodine.

Tokom Kupa Radivoj Korać, Nišlije najviše naručuju i piju pivo, a najčešće jedu piletinu. Osim obroka sa piletinom, na meniju posetilaca, i gledalaca prošle godine našli su se i pica, burgeri, i ćevapi, pokazuju podaci koje je objavila kompanija Wolt u susret ovogodišnjem takmičenju, koje će biti održano od 14. do 17. februara u niškoj dvorani Čair.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com