Sport

Kosanović: Ovo nije Radnički iz prošle sezone, moramo da uložimo mnogo truda

Niški Radnički ugostiće Spartak iz Subotice u meču 6. kola Superlige Srbije koji je zakazan za nedelju u 18:30 sati.

“Debitujem na klupi Radničkog i igramo protiv jednog kluba koji ima veoma mlad, perspektivan i razigran sastav, koji je u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da se na njega ozbiljno mora računati u borbi za gornji deo tabele. Neće nam biti lako. Ja tri sam tri dana ovde, radimo naporno i polako se upoznajem sa ekipom. Ne očekujte neke velike promene, jer je ovo zaista kratak period da bih ja sada pravio neka drastična tumbanja u sastavu, ali iako nećemo mnogo menjati moraćemo da pokažemo neke naznake puta kojim treba da idemo u nastavku sezone”, rekao je novi trener Radničkog Milorad Kosanović.

Spartak je brza ekipa i moramo biti ozbiljni i koncentrisani svih 90 minuta ukoliko želimo da ostvarimo željeni rezultat, istakao je Kosanović.

Novi trener je najavio i dolazak novih pojačanja jer trenutnom igračkom snagom u timu nije zadovoljan.

“Mogu da kažem da u ovom sastavu nema mnogo balansa i moraćemo puno da radimo kako bi ga uspostavili, pa možda i da reagujemo na tržištu u finišu prelaznog roka. Imamo dosta sličnih igrača – četvoricu dobrih napadača, štoperi su nam podjednakog kvaliteta, imamo četvoricu odličnih krilnih igrača, trojicu ofanzivnih veznih fudbalera istih karakteristika, ali nemamo zadnje vezne, pa je do sada tu poziciju pokrivao jedan od štopera i to je problem koji mora pod hitno da se reši”, rekao je on.

Radnički je trenutno na tabeli petoplasirani tim sa deset bodova, dok je Spartak na osmoj poziciji sa šest bodova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com