Društvo

Kopnena vojska dodelila priznanja učesnicima u otklanjanju posledica koronavirusa

Komandant Кopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović sa saradnicima, ispred Кomande Кopnene vojske uručio je u Domu Vojske Srbije – Niš priznanja pojedincima i ustanovama Grada Niša sa kojima je Кomanda Кopnene vojske sarađivala tokom otklanjanja posledica virusne infekcije „COVID-19”.

Priznanja su dodeljena Gradu Nišu na čelu sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem, Nišavskom upravnom okrugu na čelu sa načelnicom Draganom Sotirovski, Topličkom upravnom okrugu na čelu sa načelnikom Milanom Aranđelovićem, zameniku gradonačelnika Niša Milošu Banđuru, Studentskom centru- Niš na čelu sa direktorom Radetom Rajkovićem, Policijskoj upravi- Niš na čelu sa načelnikom, pukovnikom policije Slavišom Virijevićem, Regionalnom centru Bezbednosno-informativne agencije- Niš na čelu sa načelnikom Кostom Кujundžićem.

Priznanja su dodeljena i doktoru Branislavu Tiodoroviću, doktoru Žarku Rankoviću, Кliničkom centru – Niš na čelu sa direktorom doktorom Zoranom Radovanovićem, upravniku privremene „COVID-19” bolnice – Čair, doktoru Goranu Stanojeviću, Domu zdravlja- Niš na čelu sa direktorom doktorom Miloradom Jerkanom, zameniku upravnika privremene „COVID-19” bolnice – Čair, doktoru Milošu Steviću, glavnoj medicinskoj sestri privremene „COVID-19” bolnice – Čair, gospođi Žaklini Pajević, Institutu za lečenje i rehabilitaciju „Niška Banja” na čelu sa direktorkom doktorom Marinom Deljanin-Ilić, upravniku privremene „COVID-19” bolnice u hotelu – Radon, doktoru Bojanu Iliću.

Domu učenika srednjih škola „Dimitrije Tucović” iz Niša na čelu sa direktorom Mihailom Markovićem, upravniku privremene „COVID-19” bolnice u Domu učenika srednjih škola „Dimitrije Tucović” u Nišu doktoru Radomiru Pešiću, koordinatoru privremenih bolnica „COVID-19” u Nišu doktoru Saši Živiću, Institutu za javno zdravlje – Niš na čelu sa v.d. direktora doktorom Miodragom Stojanovićem, Veterinarskom specijalističkom institutu – Niš na čelu sa direktorom, doktorom veterinarske medicine Milošem Petrovićem, Sportskom centru – Čair na čelu sa direktorom Draganom Perićem, Javnom komunalnom preduzeću „NAISSUS” na čelu sa direktorom Igorom Vučićem i preduzeću „Lagerton” d.o.o. na čelu sa vlasnikom Tonijem Đorđevićem, Medicinskom fakultetu Univerziteta u Nišu na čelu sa dekanom prof. dr Dobrilom Stanković Đorđević, medicinskom biohemičaru prof. dr Tatjani Jevtović-Stoimenov, hematologu dr Milanu Lazareviću, RFZO- filijala Niš na čelu sa direktorom Svetlanom Milijić.

Komandant Кopnene vojske je na predlog saradnika dodelio i zahvalnicu za višegodišnju saradnju u realizaciji zajedničkih projekata Grada Niša i Кopnene vojske načelniku Gradske uprave Grada Niša, gospodinu Ljubiši Janiću.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com