Promo vesti

Konverzacija sa Englezom u školi Dorothy

Podučavanje engleskom jeziku na najefikasniji i najučinkovitiji način, prilika da u toku kursa učestvujete na radionicama sa predavačem iz Engleske, savladavanje školskog gradiva iz stranih jezika, napredni kursevi za predškolce i školarce. – Škola jezika Dorothy, Niš u naselju Ratko Jović. UPIS JE U TOKU!

Konačno imate priliku da razgovarate sa predavačem iz Engleske i to u Nišu. Učili ste engleski, ali nemate prilike da razgovarate sa ljudima na engleskom? Znate dobro engleski ali nemate s kim da razgovarate, ne želite da ga zaboravite i želite da usavršite svoje konverzacione veštine. Ovo je ono što vam treba. Pratite na FB>>>

Konverzacione radionice u školi vodi predavač iz Engleske i one su ustvari primena naučenog jezika kroz različite situacije u koje možete doći, i to je taj trenutak kada počinjete da koristite ono što ste učili. Ljudi uče engleski godinama ali zbog toga što se kursevi baziraju na usvajanju i primeni gramatike, čitanja, pisanja, slušanja a najmanje na primeni konverzacije, kada završe kurs ne mogu koristiti jezik, a to je razlog zašto su počeli da ga uče.

Kroz ovu vrstu radionica se usavršava već stečeno znanje ali se i uvećava znanje kroz konverzaciju i uvećava vokabular. Pošto je predavač iz Engleske, to je idealna prilika da se stvori atmosfera situacije gde je neophodno služiti se samo engleskim jezikom a u školi je ta atmosfera prijatna, neopterećujuća, nema ocenjivanja i učesnici se stimulišu da se uključe u razgovor.

Cena pojedinačne radionice je 200 din.

Individualni časovai za sve uzraste.
Škola jezika
 Dorothy ima u ponudi i kurseve:

– Engleskog
– Nemačkog
– Francuskog
– Italijanskog

ADRESA
8. marta 19A
Naselje Ratko Jović

TELEFON
064/3099111


Opširnije na biznis portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com