Društvo

Kontrolori javnog prevoza u Nišu rade kao volonteri

Kontrolori JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša uključili trenutno rade kao volonteri i pomažu u raznošenju paketa penzionerima i u drugim potrebnim aktivnostima.

 

Vreme kada nema gradskog i prigradskog prevoza u gradu zaposleni u Direkciji iskoristili su da se priključe društveno korisnom radu. Oni ovih dana pomažu svojim opštinama i rade kao volontori.

„Sada, najviše pomažu u dostavljanju paketa penzionerima koji imaju primanja ispid 30.000 dinara, ali i za sve drugo što je potrebno najstarijim sugrađanima. Odu u nabavku, u apoteku po lekove i za druge potrepštine“, ističu.

Volonteri rade i za vikend, jer je potrebno da svaki paket dođe na pravu adresu. Tu su i ukoliko im je potreban hleb, voće, povrće, dezinfekciona sredstva.

Foto: privatna arhiva

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Do rata radio sam kao Savetnik sektora unutrašnje kontrole policije na Kosovu. Prešao u Francusku policiju kao Savetnik za Šiptarsku mafiju. Po zadatku sada radim kao Načelnik službe obezbeđenja Francuske Ambasade u Prištini i Skoplju. Upotrebom sile kontrolori su mi oduzeli legitimacijom za besplatni prevoz. Jer sam na internetu objavio snimke da od 08 do 12 sati i od 17 do 20 sati svi rade u kafiću u ul. Oviličev Venac 6.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com