DruštvoLica Niša

Kontejner bačen u reku. Izvadili ga vatrogasci (FOTO)

Dok su najčešći komentari građana da u gradu fale kontejneri kako bi nam Niš bio čistiji, jedan je završio ni manje ni više nego u Nišavu. Kome je smetao kontejner, šta je želeo time da postigne, kakva je to negativna energija koja pojedince tera na vandalizam, pitanja su na koja nemamo odgovor, ali jedno je sigurno, odnos prema gradu u kojem žive, briga o društvenoj svojini i zagađenje reke sigurno im nije bilo na pameti.

Foto: JKP “Mediana”

Celo često se oprema u gradu nađe na meti vandala. Tako je već polomljeno više novih kanti, dečiji mobilijari i klupe. Sada je na meti bio kontejner. On je završio u Nišavi, a izvadili su ga vatrogasci i zaposleni u JKP Mediana.

Foto: JKP “Mediana”

“U poslednjih nedelju dana na meti vandala našli su se delovi urbane opreme u gradu. Polomljeno je više kanti kako novih (sa znakom tvrđave), tako i starih kao i delovi dečijih igrališta, a sada je neko ceo kontejner gurnuo u Nišavu. Hvala vatrogascima koji su izvukli kontejner iz reke. “, napisao je direktor JKP Mediana Dragoslav Pavlović na svojoj facebook strani.

Nažalost ovo nije usamljen slučaj. Veoma često razni predmeti završe u reku.

Foto: JKP “Mediana”

Direktor Mediane zato apeluje na sve građane da ovakvo ponašanje vandala prijave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com