Društvo

Konobari koji se odriču bakšiša kupiće stolicu za CTG za nišku Ginekologiju

Konobari Vladimir Stojković i Marijan Vasić koji rade u poznatoj niškoj kafani „Mrak“ već godinu dana se odriču dela bakšiš koji dobijaju, kako bi sakupili novac i donirali onima kojima je potrebno.

O tome su Niške Vesti prve pisale još novembra lane, a sada nam je Vladimir otkrio da su do Nove godine sakupili pedeset hiljada dinara i odlučili da ih poklone niškoj ginekologiji, Univerziteskog kliničkog centra.

„Rešili smo da ovoga puta izdvojimo novac za našu ginekologu, tako da će ova sredstva otići na kupovinu stolice za CTG“, rekao je za Niške Vesti Vladimir.

U dogovoru sa direktorom Dejanom Mitićem došli su do najboljeg rešenja. Obezbediće ono što je najpotrebnije trenutno.

„Pitali smo direktora kako možemo da pomognemo, šta da kupimo i dogovor je na kraju bio ovakav.“ kaže Vladimir.

Njegov kolega Marijan i on nastavljaju i dalje da odvajaju deo bakšiša koji će naredni put donirati onkologiji ili fondaciji „Budi human“ ili nekome kome je pomoć preko potrebna u tom trenutku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Svaka čast momcima…Ej režimu,konobari vam kupuju opremu,bolesna deca se leče preko sms_poruka…ima li još nešto?Zgrožena sam….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com