Društvo

Konkurs za upis 224 učenika u prvi razred Srednje škole unutrašnjih poslova

Konkurs traje od 05.02. (ponedeljak) do 26.02. (ponedeljak) 2024. godine.

Odlukom Vlade Republike Srbije od 19. januara 2023. godine, osnovana je Srednja škola unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović” u Sremskoj Kamenici, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Takođe, Odlukom Vlade Škola je određena kao škola od posebnog interesa za Republiku Srbiju.

Škola obavlja delatnost u oblasti srednjeg obrazovanja i vaspitanja, a učenici Srednje škole unutrašnjih poslova se školuju za obrazovni profil policajac, u trajanju od četiri godine.

Ministarstvo unutrašnjih poslova učenicima upisanim u Školu obezbeđuje smeštaj i ishranu u internatu, udžbenike, školski pribor, odeću, obuću i drugu opremu neophodnu za boravak u Školi.

Prijavu na Konkurs roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik kandidata podnosi na obrascu prijave (obrazac se može dobiti u policijskoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.ssup.edu.rs), uz ostalu dokumentaciju, neposredno u SŠUP (Sremska Kamenica, ul. Železnička br. 22) ili u policijskoj stanici, po mestu prebivališta kandidata u roku od 20 dana od dana objavljivanja konkursa.

Uslovi konkursa OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com