DruštvoRegion

Konkurs za srednjoškolce koji žele da promovišu Sokobanju

Učenici srednjih škola sa području čitave naše zemlje imaju rok do 17. aprila da se prijave za učešće na Medjunarodnim danima učeničkog preduzetništva koji će od 17. do 19. maja biti održani u Sokobanji.

Za učešće na ovoj manifestaciji, potrebno je da tročlani tim osmisli reklamni spot o Sokobanji i da tu ideju zajedno sa planom promocije pošalje na konkurs koji su zajedno raspisale Srednja škola „Branislav Nušić“ iz Sokobanje i Pravno poslovna škola Niš.

Stručni žiri ocenjivaće prijave i deset najboljih timova biće u prilici da tri dana borave u Sokobanji na Medjunarodnim danima učeničkog preduzetništva.

Tokom boravka u Sokobanji učenici će imati priliku da obidju njene znamenitosti i spomenike prirode, ali će imati i priliku da na mini sajmu turizma predstave svoju školu i svoj grad.

Tim koji izradi najbolji promo spot obezbediće direktno će se plasirati na Medjunarodne dane učeničkog preduzetništva koji će biti organizovani naredne godine.

Detalje konkursa učenici mogu da pogledaju na konkursu koji je objavljen na sajtu Srednje škole „Branislav Nušić“. Pokrovitelj manifestacije je opština Sokobanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button