Društvo

KONKURS za projekte u toku: Mladi su zakon

Raspisan je konkurs za projekte koji su namenjeni mladima od 15 do 30 godina. Program “Mladi su zakon” aktivan je već osmu godinu zaredom.

Konkurs za omladinske projekte otvoren je do 18. jula a cilj mu je da kroz aktivno učešće i volontersko angažovanje pokrene mlade u nišu da doprinesu lokalnoj sredini.

“Projekti su namenjeni uređenju javnih prostora, zaštiti životne sredine, međugeneracijskoj saradnji kao i promociji razumevanja, tolerancije i jednakih šansi za sve mlade. Promocija zdravlja i bezbednih stilova života, organizovanje IKT edukacija ali sve u svemu promocija solidarnosti i humanosti”, kaže Zorica Stevanović, menadžerka projekta “Mladi su zakon”.

Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije nišavskog i pirotskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu. Od 12. avgusta znaće se koji su projekti odobreni, najmanje osam.

Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta je od 30 i 100 hiljada dinara. Biće odobreno minimun 8 projekata.

Više informacija o samom projektu postoji na sajtu: www.protecta.org.rs

KAKO DA KONKURIŠEŠ: Pošaljite popunjen obrazac za pisanje predloga ideje omladinskog volonterskog projekta do 18. jula 2017. godine na email: mladi@protecta.org.rs ili poštom na sledeću adresu: PROTECTA, Pobedina 46, TPC Kalča, lamela b, prvi sprat, lokal 43, 18000 Niš , sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com