DruštvoKultura

Konkurs za izložbu radova na temu “Star Wars” i “Heroj univerzuma”

Štek House u saradnji sa Džedajskim pokretom, a u okviru Džedajkon manifestacije, drugi put za redom, organizuje “Džedajkon – open gallery”, koja će biti održana 29. i 30. decembra u Oficirskom domu u Nišu.

Tim povodom organizatori pozivaju sve zainteresovane da prikažu svoje umetničke radove na temu “Star Wars” i “Heroj univerzuma”.

“Svim zainteresovanima koji žele da učestvuju sa svojim radovima su dozvoljene sve tehnike crtanja , slikanja – digital art, grafika, bojice, flomasteri, tempere… Formati radova koji se mogu prijaviti su: A2 format ukoliko se štampa i format blok broj 5 ukoliko se crta (učesnici sami obezbeđuju štampanje radova). Na konkurs je moguće prijaviti najviše 3 rada po osobi”, navode iz Štek Housa.

Radovi se mogu predati do 28. decembra u Turističkom info centru u Obrenovićevoj 38, svakog radnog dana od 10 do 15 časova, a bitno je da na poleđini rada budu obavezno napisani ime i prezime, godine starosti i kontakt telefon.

Prva tri rada, po oceni stručnog žirija, biće nagrađena.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com