Zdravlje

Konkurs za 31 zdravstvenog radnika na određeno

Klinički centar u Nišu je raspisao oglas za prijem 31 zdravstvena radnika na određeno sa punim radnim vremenom radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih do njihovog povratka na rad. Oglas je raspisan 17. jula.

Traži se 15 viših medicinskih sestara – tehničara opšteg smera, 13 medicinskih sestara–tehničaraopšteg smera,  1 viši radiološki tehničar i 2 ginekološko-akušerske sestre.

Uslovi za zasnivanje radnog odnosa za poslove su završena viša medicinska škola – opšti smer, položen stručni ispit, završena srednja medicinska škola- opšti smer, položen stručni ispit, završena viša medicinska škola – odsek za više radiološke tehničare, položen stručni ispit i završena srednja medicinska škola – odsek za ginekološko-akušerske sestre, položen stručni ispit.

Rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objavljivanja oglasa na portalu Nacionalne službe za zapošljavanje. Oglas će biti objavljen i na internet stranici Kliničkog centra Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com