Lica Niša

Konji ŠETALI ulicom Aleksandra Medvedeva. Policija intervenisala (FOTO+VIDEO)

Nekoliko konja šeta ulicom Aleksandra Medvedeva, ometa saobraćaj, ali ni prolaznicima nije prijatno kada ih sretnu, kaže za Niške Vesti čitalac koji je poslao fotografije.

Foto: čitalac Niških Vesti

Najpre je jedan konj sa Gradskog polja došao gotovo do tehničkih fakulteta. Automobili koji su se tu kretali bili su prinuđeni da naglo koče, da ga obilaze. Ubrzo je stigla i policija. Uspela je konja da vrati na travnatu površinu.

“Taman smo mislili da je šetnja konja završena kada se vratio na livadu i nastavio da pase travu, kada su na saobraćajnicu došla još dva konja. Jedan od njih je uredno prešao na pešački prelaz. Policija osim da ih otera, nije ništa mogla drugo da uradi”, kaže očevidac.

Inače, na Gradskom polju često mogu da vide konji kako pasu. Čiji su još uvek je nepoznato. Vrlo lako mogu da napuste mesto gde su ostavljeni i da krenu dalje, s obzirom na to da Gradsko polje nije ograđeno. Postavlja se pitanje i da li neko sme tek tako da ostavlja na toj površini svoje životinje bez nadzora.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Ti konji nikoga niti diraju, niti smetaju…. Pitomi su i mirni i nikad ne ometaju saobraćaj, a i ako se desi da su na ulicama, dovoljno je da vozač sačeka 15 sekundi da se sklone (što je nekima očigledno previše).

  2. Коњи су прелепи и жељни смо да их видимо, сметају само људима који су сити села и мрзе животиње! Дивни су и прелепи не дирајте их нека живе свој живот Божја створења лепо пасу и обнављају зелену површину.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com