Društvo

Konferencijom “Novi lideri” do ličnog i profesionalnog razvoja

Najveća organizacija vođena od strane mladih – AIESEC, ove godine 12. put zaredom organizuje konferenciju ,,Novi Lideri’’. Projekat će ove godine obići 12 gradova širom Srbije, a mladi u Nišu će moći da 5. aprila u Oficirskom domu iskoriste ovu neverovatnu priliku i učestvuju na konferenciji. Početak ju zakazan za 11 časova.

Prisustvom na ovoj konferenciji mladi dobijaju priliku da se upoznaju sa liderima današnjice. Uz zanimljive govore, radionice i diskusije delegati će, kroz lična iskustva predavača, moći da otkriju sve što ih zanima o korporativnom svetu koji ih sutra čeka.

Koje to osobine čine pravog lidera, koji se sve izazovi i problemi mogu naći na putu do uspeha kao i rešenja istih, u kom pravcu treba mladi da razmišljaju i na koj način da najbolje iznose svoje ideje, jesu samo neke od stvari koje delegati mogu naučiti od ljudi koji su tu da ovaj dan posvete njihovom usavršavanju.

Ovogodišnja tema ,,Gde ideje prave prvi korak’’ inspirisaće svakog učesnika da stekne novu perspektivu koja će pokrenuti njihovu želju da rade na ličnom i profesionom razvoju ali isto tako i da naprave korak napred koji neće samo doprineti njima već će pozitivno uticati i na okruženje u kome žive.

 

Svakog učesnika očekuje poklon od organizatora konferencije. Konferencija je potpuno besplatna, međutim, zbog ograničenog broja mesta neophodna je prijava na link:

 http://bit.ly/novilideri2018

Najveća svetska organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, od 1948. godine ulaže u razvoj mladih putem međunarodnih razmena, kao i kroz članstvo u organizaciji, brojne konferencije i projekte. Projekat “Novi Lideri” postoji sa ciljem da se podstakne aktivizam u Srbiji.

Ideja je poći od mladih i inspirisati ih na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com