Društvo

Koncertom počinje novogodišnji festival “Niš u srcu”. Niški umetnici izvode najveće hitove grupe QUEEN

Break free u produkciji festivala PozitivNI

Muzički program Trećeg novogodišnjeg festivala “Niš srcu” počinje danas, 27. decembra od 18 časova koncertom “BREAK FREE” na kojem će biti izvedeni najveći hitovi grupe QUEEN. Na ovaj način biće obeleženo 50 godina od osnivanja legendarnog benda, u produkciji festivala PozitivNI i uz podršku Grada Niša.

 

“Drage naše Nišlijke i Nišlije sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno uživamo u novogodišnjim praznicima na najlepšem mestu, u srcu Niša i da se podsetimo najvećih hitova koje su stvarali Fredi Merkjuri i njegove kolege iz benda. Ovo je prilika da predstavimo talentovane niške umetnike koji će nam na svoj način izvesti opus grupe Queen”, kaže Jelena Rudić iz Fabrike umetnika.

Ona poziva Nišlije da dođu i uživaju u nezaboravnim hitovima legendarne grupe QUEEN: “Show must go on”, “We Will Rock You’’, “We Are The Champions’’, “Bohemian Rhapsody”, “Radio Ga Ga”, “I want to break free”…..

Na bini ispred TC Kalča biće sjajni niški muzičari i glumci, ističu. Za vokale će biti zaduženi: Varvara Anastasijević, Jovana Bajagić, Anastasija Mihajlenko, Ivana Babović, Petra Maksimović, Marko Milisavljević, Stefan Mladenović, Damjan Mišić, Milan Mirić. Nih će pratiti bend u sastavu: Željko Ljubić-Piti, Bojan Bojković, Marko Nikolić, Miloš Vojvodić. Dirigentica je Ivana Mirović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com