KulturaRegion

Koncertom Mirze Selimovića završeno Grdeličko leto 2023.

Preko pet hiljada ljudi uživalo je sinoć u neverovatnom pevanju Mirze Selimovića u Grdelici, a prema rečima organizatora i posetioca, bio je to koncert koji će se dugo prepričavati.

 

“Grdeličko leto je prošlo veoma uspešno . Sve ono što smo planirali, organizovali i realizovali smo po planu. Svaki koncert i manifestacije su bile posebne, specifične na svoj način i posećene”, ističi organizatori.

Prema njihovim rečima, na ovom Grdeličkom letu su nastupili mnogi, ali su se posebno istakle velike zvezde.

“Leksington bend je održao neverovatno dobar koncert. Horski se pevala svaka pesma.Dinča je održao takođe odličan koncert i sinoć Mirza Selimović, oduševio sve prisutne”, pojašnjavaju.

U toku Grdeličkog leta su održane i manifestacije : Grdelička regata, Sajam vina, Moto skup, Grčko veče u Grdelici,  koncert su održali i Zoran i Marija, KUD Bratstvo, Ivan i Boda, zatim Isidora i Mihajlo, Gogi Laguna, rok grupa, Flešbek…

 

“Sinoć je završeno još jedno fenomenalno Grdeličko leto, jedno od boljih, a mi se nadamo da će svake godine biti još bolje”, poručuju organizatori.

Pored prelepih numera i atmosfere za pamćenje, prisutni su uživali i u vatrometu koji je označio i zvanično kraj Grdeličkog leta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com