Zabava

Koncert Marka Louis – a u Banovini

Regionalno poznati i priznati autor i kompozitor, pevač i multinstrumentalista Marko Louis započeće svoju letnju koncertnu turneju nastupom u Nišu, u petak, 10. juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat.

Ako je muzika uživo i zastala u prethodnih par godina zbog pandemije, Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, te album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.

Početkom ove godine Marko je objavio pesme “Dude” i svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati ovdašnjoj publici.

“Uvek postoji ekipa koja čeka da nešto novo izbacim, koja čeka da napravim koncert u njihovom gradu. Niš je poseban grad i simbolično, a ima dosta ljudi koji su pokazali puno ljubavi na koncertima, pa i ovde u Banovini 2018, kao i 2019 u Domu Vojske, gde se to stvarno pretvorilo u veselje. To retko gde može da se desi baš u toj meri, tako da mi je drago da i posle skoro tri godine,uvek kada objavim termine koncerata, sledi komentar “kad će Niš”?!”, izjavio je Marko prilikom promotivnih gostovanja na niškim medijima pre nekoliko dana.

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX  po ceni od 1.500 dinara, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara.

Prodajna mesta knjižare Vulkan,
Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22 sata,
Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22 sata,
Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet), svaki dan od 9 do 22 sata.

Organizatori navode da u slučaju nestabilnog vremena koncert će biti održan, jer je bina u Dvorištu Univerziteta natkrivena po festivalskim standardima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com