Društvo

Koncert Lene Kovačević: Mobilni inkubator za nišku kliniku

Klinički centar u Nišu dobiće mobilni inkubator, ako akcija koju organizuje Rotarakt klub “Niš-Centar” klub bude uspešna.

Statistika pokazuje da je na 100 beba u Kliničkom centru Niš jednoj potreban prevoz na dalji medicinski tretman u Beograd. U situaciji kada je za dve bebe potreban prevoz, jedna mora da čeka da se postojeći inkubator vrati, što nekada može da ima drastične posledice, kažu u Rotarak klubu “Niš – Centar”.

“Potrebno nam je da samo 1% stanovnika Niša i mnogi prijatelji iz Srbije dođu 22. septembra u 20 sati na Letnju pozornicu u Tvrđavi, gde će biti održan humanitarni koncert Lene Kovačević”, kažu pokretači akcije.

Cena karte iznosi 600 dinara i mogu da se nabave u Turističkoj organizaciji grada Niša na tri lokacije – Vožda Karađorđa 7, Obrenovićeva 38 i na ulazu u Tvrđavu. Karte mogu da se nabave u Vranju, u “Nana Bistro & Cafe” – Partizanska 9.

Sav prihod od prodaje karata namenjen je za kupovinu mobilnog inkubatora za najmlađe stanovnike, kako iz Niša, tako i regiona koji pokriva Klinički centar Niš.

Za sve dodatne informacije: racniscentar@gmail.com.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com