Kultura

Koncert grupe Kerber na nišavskom keju

Legendarna rok grupa Kerber održaće besplatan unplugged koncert na amfiteatru na nišavskom keju 31. maja, sa početkom u 21 sat.

Kako je objasnio Gale iz poznate rok grupe, ovako nešto su Nišlije imale priliku da vide pre 20 godina u Pozorištu,  jer unplugged podrazumeva neku drugu emociju.

“Ovaj koncert će biti  sličan tom od pre 20 godina, a na sceni će biti nas 14. Izvešćemo prearanžirane pesme na koje je publika navikla, sada će ih čuti na malo drugačiji način”, objašnjava on.

Nišlije će na ovom koncertu imati priliku da premijerno čuju i jednu novu baladu, sa predstojećeg albuma.

Posebnost ovog koncerta se ogleda i u tome što će publika sedeti na amfiteatru, a Kerber će nastupiti bez specijalne bine. To će doprineti intimnoj atmosferi i u svim prisutnim ljudima probuditi snažne i tople emocije, kako Gale ističe.

“Želeli smo da ovaj koncert bude gradska priča, na keju, da damo doprinos oživljavanju tog prostora. Smatramo da je ovakav koncert sjajan početak otvaranja lepih turističkih dana u našem gradu i odličan način da turistima predstavimo naš Niš”, kaže on za Ananas Magazin.

Ovaj koncert je poklon Grada Niša svojim građanima, povodom obeležavanja gradske slave.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com