Društvo

KONAČNO! Biće zakrpljene rupe na Bulevaru Dimitrija Tucovića

Već mesecima meštani niškog naselja Milka Protić i svi oni koji zbog obaveza moraju da voze Bulevarom Dimitrija Tucovića u blizini Kazneno-popravnog zavoda moraju da uspore vožnju, prelaze iz trake u traku i obavezno pregaze neku od rupa na asfaltu. Radovi na sanaciji puta po rečima meštana predugo traju.

Iako su radovi neprestano tekli, često na gradilištu nije bilo radnika, za to vreme saobraćaj na ovom izuzetno prometnom bulevaru  bio je usporen.

Foto: Niške Vesti

“Mi koji ovuda prolazimo svakodnevno više ne želimo da vozimo po blatu i prašini. Automobile smo pokvarili od silnog kamenja po putu a i da ne pričam o tome kolike se gužve stvaraju kada se zatvori čitava traka”, kaže ljutito meštanka niškog naselja Milka Protić.

Ovaj bulevar jedna je od žila kucavica u Nišu, jer povezuje centar grada sa brojnim naseljima, auto-putem a sam postaje deo velike industrijske zone.

Foto: Niške Vesti

Iz Direkcije za izgradnju grada kažu da će do kraja nedelje sve biti gotovo, kada je sređivanje ulica u pitanju.

“Prvi sloj asfalta se radi danas, dok će u petak biti završena desna traka bulevara. Odmah sutradan završićemo i levu traku”, kažu u niškoj Direkciji.

Prema rečima nadležnih već za vikend vozimo se “glanc novom” levom trakom a desna će sutra-dan biti završena.

Foto: Niške Vesti

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com