Promo vesti

Kompletna nega “od kose do stopala” na jednom mestu – Studio Miracle

Svakoj dami, koja vodi računa o sebi, neizostavni su saloni lepote. Bilo da želite da priuštite sebi uređivanje nekog detalja ili negu čitavog tela, posetite Studio Miracle i uverite se zašto su jedan od najprofesionalnijih salona lepote iz kog izlaze srećne dame!

“Zadovoljstvo naših klijenata nam je uvek na prvom mestu, zbog čega uvek nastojimo da budemo na visini zadatka i ispunimo njihova očekivanja”

Priuštite svojoj kosi vrhunski tretman profesionalnog tima Studia Miracle! Za potpunu negu, bujnost i lepotu Vaše kose preporučuju L’Oreal Source Essentielle tretman!

Usled brzine i načina života koji vodimo stres i toksini sakupljaju se u čitavom našem telu. Misleći i o zdravlju svojih klijenata iz Studia Miracle predstavljaju Detox Ritual Tretman!

Detalj, možda najmanje primetan, ali nikako zapostavljen jesu stopala. Iz Studia lepote Miracle za Vas su prirpemili Estetski pedikir sa posebnim popustima!

MIRACLE
Kozmetički studio
Trg Kralja Aleksandra 2/VII sprat
064/ 2009992
Facebook
www.miracle.rs

 

Dođite i uverite se u “magiju” profesionalnog tima Studia Miracle koji će Vas “preporoditi od kose do stopala”!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com