Društvo

Kompanija Zumtobel group donirala pakete higijenskih proizvoda

Akciji koju je, preko Кancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte, pokrenuo Grad Niš u cilju prikupljanja novčane, kao i pomoći u robi, koja će ublažiti posledice virusa kovid-19 i pomoći onima koji su najugroženiji, pridružila se i kompanija Zumtobel Group. Ova kompanija tako se svrstala u red kompanija i pojedinaca koji su i u ovom teškom trenutku kroz koji prolazi naša zemlja i Grad Niš, ponovo pokazali veliku dozu humanosti i društvene odgovornosti, saopštila je Kancelarija.

 

“Ova kompanija donirala je 1000 paketa higijenskih proizvoda za korisnike Narodne kuhinje. Zahvaljujući Gradskoj organizaciji Crvenog krsta Niš i JКP Parking servis ti paketi  podeljeni su korisnicima. Akciji se do sada priključilo oko 30 firmi i prikuljeno je više od tri miliona dinara, kao i brojne robne donacije. Pomoć su dala i fizička lica”, kazali su u KLERP-u.

 

Grad Niš, Кancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte zahvaljuje svima koji su se odazvali akciji uz podsećanje da je namenski račun 840-744141843-14 (tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa grada), sa pozivom na broj po modelu 97 87-521 i dalje otvoren. Sve kompanije, kao i fizička lica koja žele da se priključe akciji, novčanom ili donacijom u robi, mogu se obratiti i na mail kler@gu.ni.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com