EkonomijaVirus Korona

Kompanija Tončev gradnja stavila svoj hotel New City na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji

Kompanija Tončev gradnja, u čijem je vlasništvu hotel New City u Nišu, stavila je na raspolaganje hotelske kapacitete gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa.

Namena hotela New City će biti definisana odlukom kriznog štaba na čijem je čelu gradonačelnik Niša, a troškove smeštaja će snositi kompanija Tončev gradnja.

 

Novica Tončev; foto: Tončev gradnja

“Kada većina hotela u regionu i svetu zatvara svoja vrata kako ne bi trpeli gubitke, Tončev gradnja je odlučila da svoj hotel New City stavi na raspolaganje gradu Nišu i Republici Srbiji tokom pandemije korona virusa i na taj način pokaže da svako od nas, svaki dan, može uraditi nešto dobro i korisno za zemlju u kojoj živi i za ljude koje voli. U hotelu New City sa Nišlijama smo delili samo lepe i vesele trenutke, bili partner velikim i značajnim manifestacijama i događajima. Sada, i u ovim teškim trenucima, želimo da budemo sa Nišlijama i da pokažemo da svi bijemo istu bitku. Zdravlje svih nas je jedino važno. Ako budemo svi na visini zadatka kao i u prethodnim danima, brzo će opet doći vreme kada ćemo se veseliti i zajedno raditi na unapređenju turističkog potencijala grada Niša. Ovo su dani najvećeg izazova za Srbiju i ovo je borba za svaki grad, svako mesto i svakog građanina”, izjavio je Novica Tončev, predsednik kompanje Tončev gradnja.

 

New City hotel raspolaže sa 67 soba i apartmana i tri moderno opremljene, multifunkcionalne konferencijske sale, kao i velikom banket salom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Sve je to lepo ali zašto ne napišete da je dotični gospodin otpustio sve radnike iz hotela tj.naterao ih da svi potpišu sporazumni raskid radnog odnosa od 31.03.2020.Bedno i sramotno.Pitajte ga o tome pa napišite nešto na tu temu.Šta sada,on je heroj a radnici koji ostaju bez sredstava za život su žrtve politike.Velika sramota što ovakvi pilićari imaju neku vlast u ovoj zamlji ali na svu sreću obično takvi ne potraju dugo.Kad tad sve dođe na naplatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com