Promo

Kompanija Monicom želi Vam srećnu i berićetnu Novu godinu

Kompanija Monicom želi Vam srećne novogodišnje i božićne praznike.

“Da provedete predstojeće praznike sa vašim najbližima u zdravlju, slozi i veselju. Neka ova godina bude godina prosperiteta i težnje ka ciljevima. Hvala što ste nam ukazali poverenje i ove godine.  Nazdravimo Novoj godini kao novoj šansi za uspehe i nove uspomene”, poručuju iz ovog preduzeća.

Kompanija Monicom iz Niša uspešno posluje i razvija se od 1991. godine i danas predstavlja jednu od uspešnijih privatnih kompanija u Srbiji odnosno lidera u oblastima kojima se bavi. Za 30 godina postojanja, Monicom je prešao put od malog preduzeća do uspešne poslovne grupe sa preko 600 zaposlenih i proizvodnim pogonima pozicioniranim širom južne Srbije. Poslovni portfolio se iz sektora energetike i trgovine najpre proširio na industriju građevinskog materijala a kasnije i na sektor poljoprivrede. Od 2015. godine u sastavu kompanije posluje i jedna od većih, modernijih i tehnološki najnaprednijih fabrika za zamrzavanje i sušenje voća u Evropi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com