Promo

Kompanija Jakov Sistem slavi 18 godina postojanja

Na akciji štampači!

Kompanija Jakov Sistem ove godine slavi 18 godina postojanja, osnovana je 2003. godine sa sedištem u Nišu. Sigurno se svi sećate Jakov Računara i samih početaka ove kompanije, nakon 18 godina rada i potpune predanosti svojim kupcima Jakov Sistem je postao lider na tržštu u oblasti IT proizvoda, televizora, audio i video opreme, bele tehnike, malih kucnih aparata, sve do bicikli i alata.

JAKOV SISTEM

S obzirom na to da stalno teže usavršavanju kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe svojih dragih kupaca, Jakov Sistem je pored maloprodajnih radnji koje se nalaze u Nišu, Prokuplju i Beogradu potpuno unapredio i usavršio web prodaju kroz svoj online shop. Sada će kupci biti na klik do svog željeng proizvoda, i svi prozvodi će im biti dostavjeni direktno na kućnu adresu. Širenjem svog asortimana prodaje Jakov Sistem je svojim kupcima obezbedio i olakšao pretragu proizvoda na sajtovima mojabicikla.rs, alationline.com i decijigracke.com.

JAKOV SISTEM

Pored maloporodajnog objekata u Nišu u Zoni III, Jakov Sistem je za svoje kupce obezbedio i servisiranje proizvoda koje predstavlja glavnu prednost lokalne kupovine. Servis Jakov Sistema nalazi se na adresi Bulevar Nemanjića 25a, pored maloprodajnog objekta u Zoni III. Svojim poslovnim partnerima i klijetima nudi usluge servisiranja računara i računarske opreme, implementaciju i projektovanje računarskih mreža i IP telefonije.

Kako bi u potpunosti izašli u susret svojim dugotrajnim kupcima na web shopu Jakov Sistema postoji i mogućnosti dodatnih popusta za ulogovane korisnike gde Vas samo samo jedan klik deli do super sniženja i popusta koji idu i do 20%.

JAKOV SISTEM

Kao posebnu prednost kompanije Jakov Sistem izdvajaju se neverovane pogodnosti za pravna lica kao i fizička lica koja žele da opreme svoj dom, birajući svog personalnog prodavca, koji će ih voditi kroz čitav proces kupovine i obezbediti im najpovoljnije cene kao i bezbednu dostavu na adresu firme ili dostave na kucnu adresu.

Svojim dugotrajnim i predanim radom već 18 godina sarađuju sa velikim brojem niških lokalnih kompanija, kao što su DMV d.o.o., Horisen Solution, Leoni, Niš Ekspres AD, Ergomade d.o.o., Neomedica i mnogi drugi. Ukoliko želite dugotrajnu i posvećenu saradnju sa jednim od lidera na tržištu posetite Jakov sistem web sajt i saznajte sve o pogodnostima kompanijske saradnje. Samo jednim klikom ili pozivom možete napraviti kooperaciju sa Jakov Sistemom koja će rezultirati dugotrajnim poslovnim partnerstvom.

Prateći trendove savremenog online poslovanja i potrebe  klijenata, Jakov Sistem razvio je softversko odeljenje Jakov Smart Solutions za izradu i održavanje desktop i web aplikacija, pružanje usluga web i grafičkog dizajna, kao i digitalnog marketinga.

JAKOV SISTEM

Postovani kupci počinje neverovatna akcija koja ce trajati od 21.7. do 1.8.

Izdvajamo iz ponude štampače, skenere i projektore. Opremite svoje poslovne ili private prostorije i uživajte u najraznovrsnijim performansama vodećih brendova HP, Epson, Xerox štampaca i skenera. Otkrijte sve njihove funkcionalnosti i iskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu koja se isplati.

JAKOV SISTEM

 

www.jakovsistem.com
NIŠ

Adresa: Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona 3, lokal 69, 18000 Niš
Email: prodaja@jakovsistem.com
Telefon: 018/41-55-229
Mobilni: 066/8-220-220

BEOGRAD

Jurija Gagarina 14d, lokal 10,
naselje Belville, zgrada Maslačak, 11070 Novi Beograd
Email: beograd@jakovsistem.com
Telefon: 011/630-50-33
Mobilni: 066/8-220-220

PROKUPLJE

Adresa: Ratka Pavlovića 54 (preko puta Doma vojske),
18400 Prokuplje
Email: prokuplje@jakovsistem.com
Telefon: 018/41-55-229
Mobilni: 066/8-220-220

FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com