Ekonomija

Kompanija Filip Moris peti put uzastopno zauzela poziciju jednog od najboljih poslodavaca u Srbiji i svetu

Kompanija Filip Moris Srbija dobitnik je priznanja „Top Employer“, čime je peti put uzastopno zauzela poziciju jednog od najboljih poslodavaca u Srbiji i svetu. Filip Moris je sertifikovan kao „Top Employer“ zahvaljujući principima dobre prakse u odnosu prema svojim zaposlenima, čiji je razvoj i napredovanje na prvom mestu.

Milica Jović, direktorka ljudskih resursa u kompaniji Filip Moris za jugoistočnu Evropu

„Naša kompanija pravi veliki zaokret u transformaciji poslovanja. Imamo hrabru viziju budućnosti bez duvanskog dima, koju gradimo zajedno sa našim zaposlenima. U svim izazovima koji prate dugotrajne procese organizacione transformacije uspevali smo da zaposlenima konstantno omogućavamo lični i profesionalni razvoj, damo priliku da se upoznaju sa modelima dobre prakse na ostalim tržištima i šansu da u skladu sa potrebama svog rada iskoriste najbolje ideje“, istakla je Milica Jović, direktorka ljudskih resursa u kompaniji Filip Moris za jugoistočnu Evropu.

Sertifikat „Top Employer“, koji dodeljuje istoimeni međunarodni institut sa sedištem u Holandiji, potvrđuje izuzetnost pristupa koji kompanija Filip Moris Srbija ima prema zaposlenima i njenoj strategiji da kroz precizne i induvidualne programe podržava i osnažuje svoje ljude, u stimulativnom radnom okruženju.

Priznanje „Top Employer“ dodeljuje se već 28 godina, na svih pet kontinenata. Ovaj prestižni međunarodni sertifikat kompanije dobijaju zahvaljujući ispunjavanju strogih, visokih standarda u praksama koje doprinose razvoju kadrova i jasno ističu ljude u prvi plan, razvijajući na najbolji način njihove karijere kroz edukacije, planiranje, angažovanje, integraciju, ali i putem kompenzacija i beneficija.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com