Hronika

KOME JE SMETALO DRVO: Polomili jasen i ogolili mu koru

Drvo jasena koje je krasilo nišavski kej, kod dečijeg parka kod hotela My place, polomili su vandali. Tu se nisu zaustavili nego su mu skroz ogulili koru.

Stanovnici tog dela grada kažu da jasen nije mogao da obori vetar. Jasno se vidi da je polomljen.

“Ono što nam je čudno je što je gotovo celo stablo oguljeno. Kao da su koru skidali sekirom, testerom ili nekim drugim oštrim premetom. Ovo nije moglo da se uradi na brzinu, neko je upotrebio veme da bi ogulio i uništio ovo drvo. Zašto je to radio, ne možemo ni da predpostavimo”, kažu žitelji tog dela grada.

Foto: FB strana Bratislava Vučkovića

Na ovaj vandalski čin ukazao je na svom facebook profilu i gradski većnik Bratislav Vučković.

Zašto bre ljudi ako ste uopšte ljudi???
Koliko je snage i vremena bilo potrebno da se poseče ovo stablo na Nišavskom keju???
Koliko je godina trebalo da ovo stablo izraste???
Gde su bile komšije,stanari obližnjih kuća da prijave i pohapse huligane???
Zar je ovo Niš koji volimo i za koji se borimo???
Za ovo nam nisu krivi ni Ameri ni Rusi ni Beogradjani…
KRIVI SMO SAMI!!!, napisao je Vučković.

Sadnice pored keja više puta su bile na meti vandala. Oni su ih čupali kad god se posade. Sečenje ovog jasena svi koji su tuda prošli okarakterisali su kao vandalski čin, i istakli da počinioce treba pronaći i kazniti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Pa ovo nije neka selendra, ovo je centar grada. Gde su oni debeli panduri koji samo glume strogocu po kafanama, takozvane “jagnjece brigade” da to vide i sprece. Ovo nije nesto sto se desilo u par sekundi, neko je ulozio “trud”, trebalo je malo vremena i za ovo. Nemoguce da niko nista nije ni video ni cuo. Gde su snimci sa kamera, sa obliznjih hotela i sl. pa da se lepo isprati ko su pojedinci, njihovo kretanje i sl. da se identifikuju i kazne.

  2. Imate i Prekoputa bolnice, klupice kod spomenika, iza knjizare Branko Miljkovic.. Klupicana komade, drvo upropasceno… Strasno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com