Hronika

Kolima udario 16-godišnjeg mladića, pa pobegao sa lica mesta

Juče oko 20,30 časova, na Čamurlijskom putu, povređen je 16-godišnji pešak, kada ga je kolima oborio, za sada nepoznati vozač, koji je pobegao sa lica mesta, kažu u policiji.

“O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, po čijem nalogu policija intenzivno traga za vozačem”, rekli su za Niške vesti u policiji.

Kako je navodeno u izveštaju Hitne pomoći mladić je zadobio povredu glave i nakon ukazane pomoći i zbrinjavanja na licu mesta, prevezen je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. U nisu se vozi po sistemu ja vozim pesaci stoje. Pre par dana je bukvalno delic sekunde nedostajao da me sa cerkom oduva budala na Bulevaru Nemanjića. Lik je proleteo i refleksno zakocio tek kada je prosao pored nas. Uspeo sam da vidim tablice, prijavio ga i naravno, nista!!!

  2. Ne, nego pesaci idu kao da su besmrtni. Dokle god se tako ponasaju, ovo ce da se desava.

    1. Čovek se rađa kao pešak i samim tim dobija pravo na korišćenje prostora u kome živi.
      Motorna vozila su uljezi u tom prostoru i shodno tome moraju da poštuju prirodno pravo.
      Pešak ima pravo da bude i slep i gluv i nepismen i glup i ćopav i ne treba mu nikakva dozvola da bi se kretao slobodno, a onaj ko upravlja otornim vozilom mora da ispuni neke uslove i da stekne neka znanja da bi mogao da vozi, što podrazumeva da mora da ima i odgovornost. To nikako ne znači da pešak sme da se ponaša kako muse ćefne i gde mu se ćefne, ali je činjenica da ukoliko pešak napravi grešku u susretu sa autom uglavnom samo on i nastrada, a ukoliko vozač napravi grešku sa pešakom, opet uglavnom pešak nastrada. A to je vrlo bitna razlika koja određuje i ko mora da bude odgovorniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com