Društvo

KOLAČI za najmlađe Nišlije – POMOĆ za bolesne mališane

Poslastićara Flert u petak 9. oktobra od 16 do 18 kao i 10. i 11. oktobra od 12 do 15 sati, povodom obeležavanja „Dečije nedelje“ organizuje posluženje kolača u njihovoj izradi za najmlađe Nišlije ispred poslastičare u popularnom niškom Kazandžijskom sokačetu.

“Ideja je da se obraduju najmlađi i obeleži upravo njihova nedelja. U saradnji sa našom dobročiniteljkom Marinom Adamović iz Banke dobročinstva, dali smo ovoj našoj akciji humanitarni karakter jer će svako ko želi moći da donira novac onoj deci kojoj je to najneophodnije”, kažu u ovoj niškoj “kući slatkiša”.

Ispred lokala biće postavljena kutija za priloge a oni koji žele mogu i slanjem SMS poruke organizaciji „Budi human“ da učestvuju u ovoj simpatičnoj akciji.

“Potrebna nam je podrška da zajedničkim snagama dođemo do cilja, a to je da ulepšamo mališanima njihovu nedelju i na pravi način pomognemo onima kojima je to najpotrebnije”, kažu u Flert poslatičari.

Neće nam biti teško da mališane odvedemo na kolače, a kada smo već tu i doniramo koji dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com