Promo vesti

Koktel dobrodošlice i vredni pokloni uz film ,,Prevaranti“ u bioskopu Cineplexx Niš

Urnebesna komedija sa En Hatavej i Rebel Vilson očekuje vas ovog četvrtka 16. maja u 20 časova u bioskopu Cinplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Koktel dobrodošlice i pokloni partnera događaja vas čekaju na još jednom druženju posvećenom damama! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Rimejk komedije iz 1988. godine ,,Prljavi, pokvareni prevaranti” stiže na platno bioskopa Cineplexx u okviru Ladies night događaja. Dođite ranije jer vas očekuje koktel dobrodošlice pre filma i slasni ZLATIBORAC zalogaji, koji će zagrejati atmosferu za ono što tek sledi, sjajnu komediju sa En Hatavej i Rebel Vilson.

Da u proleće zasijate u punom sjaju, pobrinuće se pokloni naših dragih partnera, KATRIN kojI će obradovati najsrećnije dame u bioskopu Cineplexx Niš vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu.

U ovom filmu gledaćemo dve prefrigane prevarantkinje koje se nadmeću ne bi li se rešilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi ,,sa tržišta”. Jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dve se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario. Karte su u prodaji!

Prepustite se sjajnoj komediji uz vredne poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night u bioskopu Cineplexx Niš učiniti nezaboravnim!

https://youtu.be/W1SIzw4emDw

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com