AutoEkonomija

Koji atomobil se najviše dopao predsedniku niškog parlamenta na Sajmu automobila?

I ovogodišnji Sajam automobila u Nišu privukao u je u Hali „Čair“ ljubitelje četvorotočkaša. Kako najnovijim modelima mnogi nisu mogli da odole, tako ni predsednik Skupštine Grada Niša Rade Rajković nije ostao ravnodušan.

Pitali smo ga da u mnoštvu najboljih izabere onaj koji bi odgovarao njegovom senzibilitetu. On je odabrao „Peugeot 3008“.

„Ovo je pravi porodični auto. I dizajn je fenomenalno odrađen“, iskren je Rajković.

Prvi čovek gradskog parlamenta kaže da je ovaj automobil već video pre mesec i po dana u Italiji i da mu se još tamo dopao, ali i dodao da za sad ipak neće zameniti svoje automobile.

„Moj automobil koji vozim je Mitsubishi gold i porodični Toyota corolla“, kazao je Rajković Niškim Vestima.

Što se tiče ovog Pežoovog automobila možda će biti budući četvorotočkaš predsednika Skupštine, ali tek kada mu padne cena.

„Za nekoliko godina možda bude moj automobil, ali tek kada mu padne cena i kada može da se nađe polovan na tržištu. Sada je cena dosta visoka“, završava Rajković.

Predsednik niškog parlamenta Rade Rajković je priznao Niškim Vestima da službeni auto koristi samo za putovanja van Niša, dok u gradu uglavnom on vozi svoj automobil.

Rajković je nakon svečanog otvaranja sajma prošetao niškom halom i u razgovoru sa Nišlijama razgledao ovogodišnju ponudu kojom je zadovoljan.

Niški Auto Moto Fest otvoren je do nedelje 8. oktobra, radno vreme sajma je od 10 do 20 sati, a ulaznica čija cena nije promenjena već pet godina, košta 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button