Politika

Kocić ponovo izabran za predsednika GO Medijana: “Želimo da naša opština služi za primer”

Na drugoj održanoj sednici Skupštine opštine Medijana sa 21 glasom „za“ i pet „protiv“, Nebojša Кocić, dosadašnji predsednik Gradske opštine Medijana izabran je ponovo na tu funkciju.

U svom obraćanju Кocić je zahvalio građanima Gradske opštine Medijana na podršci datoj na poslednjim izborima i naglasio da će sa svojim timom i ubuduće raditi na tome da  Medijana postane prava evropska opština.

“Narod je rekao svoje. Građani su ocenili naš rad a mi obećavamo da  ćemo u predstojećem periodu sve što budemo radili biti pod budnim okom javnosti. Sve započeto biće završeno, a biće i novih projekata. Želimo da naša opština bude lepša, blistavija, urednija, da služi za primer kao i do sada”, naglasio je Кocić.

Gradska opština Medijana nastaviće sa pronatalitetnom politikom.

Foto: V. M.

“Da podsetim da smo mi peta opština u Srbiji po izdvajanjima za pronatalitetnu politiku, odnosno za naše najmlađe sugrađane, da smo dobili i nagradu Ponosna kolevka. Tim putem ćemo nastaviti, pomagati i najmlađim sugrađanima, a nećemo zaboravljati ni najstarije sugrađane penzionere. Mogu da najavim da će vrlo brzo stići i uniforme sa maskicama koje će deca koristiti u školama”, izjavio je Кocić.

On je dodao očekuje i konstruktivne predloge opozicije.

“Svaki konstruktivan predlog koji dolazi od opozicije i koji unapređuje život građana naše opštine je izuzetno dobrodošao. Evo, ja molim ovom prilikom opoziciju da nam pomogne konstruktivnim predlozima, ukoliko ih imaju i da zajedno razvijamo našu opštinu. Mi smo ovde svi na istom zadatku, kako bismo poboljšali životni standard našim sugrađanima”, rekao je Кocić.

Foto: V. M.

Zamenica predsedinka GO Medijana biće prof. dr Svetlana Antić, dok će dužnost većnika u predstojećem periodu obavljati prof. dr Gordana Pešić, Maja Živković, Aleksandar Đorđević, Ivan Nikolić i Miodrag Najdanov odlučili su odbornici na drugoj sednici opštinskog parlamenta u novom sazivu.

Foto: P. V.

Na današnjoj sednici za zamenika predsednika Skupštine opštine izabran je prof. dr Žarko Ranković, dosadašnji predsednik Medijaninog parlamenta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Molim Vas da naterate zadužene koji primaju solidnu platu da pokose travuljinu sa zmijama na bedemu Gabrovačke reke i na prilazu Gabrovačkoj reci iz ulice Krive livade kao i sve travnjake u ovom delu Vaše opštine, jer imam alergijsku astmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com