Politika

Kocić ponovo izabran za predsednika GO Medijana: „Želimo da naša opština služi za primer“

Na drugoj održanoj sednici Skupštine opštine Medijana sa 21 glasom „za“ i pet „protiv“, Nebojša Кocić, dosadašnji predsednik Gradske opštine Medijana izabran je ponovo na tu funkciju.

U svom obraćanju Кocić je zahvalio građanima Gradske opštine Medijana na podršci datoj na poslednjim izborima i naglasio da će sa svojim timom i ubuduće raditi na tome da  Medijana postane prava evropska opština.

„Narod je rekao svoje. Građani su ocenili naš rad a mi obećavamo da  ćemo u predstojećem periodu sve što budemo radili biti pod budnim okom javnosti. Sve započeto biće završeno, a biće i novih projekata. Želimo da naša opština bude lepša, blistavija, urednija, da služi za primer kao i do sada“, naglasio je Кocić.

Gradska opština Medijana nastaviće sa pronatalitetnom politikom.

Foto: V. M.

„Da podsetim da smo mi peta opština u Srbiji po izdvajanjima za pronatalitetnu politiku, odnosno za naše najmlađe sugrađane, da smo dobili i nagradu Ponosna kolevka. Tim putem ćemo nastaviti, pomagati i najmlađim sugrađanima, a nećemo zaboravljati ni najstarije sugrađane penzionere. Mogu da najavim da će vrlo brzo stići i uniforme sa maskicama koje će deca koristiti u školama“, izjavio je Кocić.

On je dodao očekuje i konstruktivne predloge opozicije.

„Svaki konstruktivan predlog koji dolazi od opozicije i koji unapređuje život građana naše opštine je izuzetno dobrodošao. Evo, ja molim ovom prilikom opoziciju da nam pomogne konstruktivnim predlozima, ukoliko ih imaju i da zajedno razvijamo našu opštinu. Mi smo ovde svi na istom zadatku, kako bismo poboljšali životni standard našim sugrađanima“, rekao je Кocić.

Foto: V. M.

Zamenica predsedinka GO Medijana biće prof. dr Svetlana Antić, dok će dužnost većnika u predstojećem periodu obavljati prof. dr Gordana Pešić, Maja Živković, Aleksandar Đorđević, Ivan Nikolić i Miodrag Najdanov odlučili su odbornici na drugoj sednici opštinskog parlamenta u novom sazivu.

Foto: P. V.

Na današnjoj sednici za zamenika predsednika Skupštine opštine izabran je prof. dr Žarko Ranković, dosadašnji predsednik Medijaninog parlamenta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button