Društvo

Kocić: Ovaj automobil oslikava moj duh

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić uručio nagradu za najbolji automobil na niškom Auto Moto Festu 2017.

To je “Mazda MX 5” trenutno najprodavaniji dvosed u svetu. Priznanje za najštand pripalo je auto kući Raavex Group doo.

Foto: Niške Vesti

Uručujući nagrade prvi čovek niške Medijane rekao je da je najveća niška opština pokrovitelj najveće privredno turističke manifestacije južno od Beograda i da se ponosi što se održava na njenoj teritoriji.

“Osim filmskih Niš je postao i grad auto premijera, zahvalan sam organizatoru sajma City Marketing Centru na sjajno obavljenom poslu. Pozivam izlagače i posetioce da i naredne godine budu u Hali “Čair” na niškom Auto Moto Festu 2018 sa novim idejama”, rekao je Kocić.

Mazda MX5 je neobična pojava na našim putevima i to je bio jedan od glavnih razloga da predsednik centralne gradske opštine Medijana izabera za najautomobil, baš taj model.

Ja se nadam videćemo ga u većem broju na našim putevima jer ima fenomenalan dizajn, oslikava moj duh”, kaže uz osmeh Kocić.

Foto: Niške Vesti

Privatno on vozi Audi A4 i kaže ne želi da ga menja, iako je ponuda na niškom sajmu veoma bogata.

“Prezadovoljan sam mojim automobilom i pre ovog sam imao isti i zadovoljan sam. Neću uskoro da menjam automobil. A nadam se da ćemo sledeće godine na niškom sajmu da vidimo upravo modele iz premijum segmenta”, završio je predsednik Gradske opštine Medijana.

Gradska opština Medijana svake godine jeste jedan od pokrovitelja Sajma automobila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com