Sport

Kocić i Spasić ostaju u “Želji”

Rukometni klub Železničar produžio je ugovore sa dvojicom prvotimaca, tako da će Miroslav Kocić i Đorđe Spasić nositi dres “Želje” i naredne sezone. Iz Železničara navode da su ovo prvi potezi novog rukovodstva kluba, na čijem je čelu Ljubomir Pavlović.

Miroslav Kocić, iskusni 38-godišnji golman, prošle zime se vratio u redove Nišlija, gde je i stekao punu afirmaciju. U prethodnoj polusezoni bio je kapiten ekipe.

Đorđu Spasiću ovo će biti treća uzastopna sezona u Železničaru. Igra na poziciji levog krila, a kako navode iz kluba, reč je o vrlo pouzdanom igraču.

Predsednik kluba Ljubomir Pavlović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub uspeo da sačuva ovu dvojicu, kako navodi, kvalitetnih, lojalnih i iskusnih igrača.

Železničar će pripreme za novu sezonu početi u narednih nekoliko dana, a u prvom kolu Superlige gostovaće Proleteru u Zrenjaninu sredinom septembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com