Politika

Koaliciona saradnja SNS-a i SPS-a na najvišem nivou

Prilikom susreta sa ministrom bez portfelja Đorđem Milićevićem i savetnikom ministra Zoranom Anđelkovićem, predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić i zamenik predsednika Skupštine Grada Niša prof. dr Igor Novaković ocenili su da je sveukupna koaliciona saradnja Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije na najvišem mogućem nivou.

Predsednik Skupštine Grada Niša dr Boban Džunić istakao je da koalicija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije na lokalnom nivou u svom delovanju odlučno prati i zastupa ideje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegove politike koja uspostavlja okvire mira, stabilnosti i sigurne budućnosti.

Zaključeno je da će i u periodu pred nama saradnja biti na visokom nivou, unapređivana kroz principe zajedničkog i odgovornog odnosa, na putu ka ostvarenju vizije modernog, jakog i stabilnog Grada Niša i Republike Srbije.

Foto: Skupština Grada Niša

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button