Politika

Кoalicije skoro dogovorene, završni miting u Nišu

Sa većinom koalicionih partnera završeni su razgovori i ostaje da se završi tehnički posao, istakao je predsednik Srspske napredne stranke Aleksandar Vučić i najavio da će završni miting kampanje biti u Nišu.

„Razgovarali smo sa većinom koalicionih partnera i dogovorili da narednih dana završimo tehnički posao sa strankom Кrkobabića, Ljajića, Vulina. Još je ostalo da razgovaramo sa ostalima, pa ćemo onda upoznati javnost“, rekao je Vučić.

 

Pozvao je funkcionere na lokalu da rade na saradnji sa partnerima, da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci.

„Potrebno je da sa ljudima sarađujemo. Ne treba nam nikakva vrsta osionosti, ne treba nam da vladamo sami, potrebni su nam i drugi ljudi u vladi“, rekao je Vučić.

 

Predsednik je rekao da ne želi da pominje imena političkih protivnika, jer ga zanima samo rad njegove stranke, i pozvao članove da posete svaku kuću, razgovaraju sa svim domaćinima, i da ne kažu ništa loše.

„Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama“, poručio je Vučić.

 

Vučić je najavio da će završno gostovanje imati na Bel Amiju ili nekoj drugoj niškoj televiziji.

„Završni miting ćemo imati u Nišu. Toliko mi je stalo do Niša“, podvukao je Vučić, a prenosi portal Srpske napredne sranke.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com