Politika

Koalicija „Niš, moj grad“: Za funkcionere Škode, a za Nišlije bicikle

„Dok se Pirot, Zaječar, Leskovac, Vranje hvale visinama plata, zoološkim vrtovima, postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda, sajmištem, gasifikacijama, stadionima, Niš  može da se pohvali kupovinom četiri škode za komunalnu miliciju u vrednosti od oko 5 miliona dinara, naravno, parama građana, kaže odbornik koalicije „Niš, moj grad“, Branislav Jovanović.

„Dugačak je spisak preduzeća i ustanova koji su dobili Škode, čitav vozni park. Šta će nama Sajam automobila, imamo izložbu najnovijih modela kod gradskog rukovodstva. Sa druge strane muku mučimo sa javnim toaletima i nadstrešnicama na Trgu koji su u raspadanju i nabavkom bicikala za Nišlije u vidu predizbornih poklona, umesto da se obezbede bulevari na kojima se dešavaju učestale nesreće. Ali, eto, prvaci smo i u muzičkim fontanama koje svetle i pevaju. Gradski čelnici se bave isključivo praznim obećanjima, a realnost su novi automobili za funkcionere i po neki stan, o čemu smo već govorili za skupštinskom govornicom“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da su prazna obećanja gradskog rukovodstva velika, a dela ni na vidiku.

„Kvantaška pijaca kod Kazneno popravnog zavoda, izmeštanje tvrđavske pijace, dve pijace na Ledenoj steni i Paliluli, Kargo centar, Expo centar, koncertna dvorana, zgrada Muzeja sve to nemamo, a obećavaju nam svakodnevno, nagledasmo se njihovih slika na „našminkanom“ asfaltu. Dok drugi manji gradovi prednjače u razvoju, mi stojimo u mestu“, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Gospodo, ne živi se od priče, umesto toga latite se posla. Građevinska sezona je na izmaku, a od „kapitalnih investicija“ ostala nam je ugradnja grebanog asfalta.“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com