Promo

Ko će vladati svetom? (VIDEO)

Vreme…prošlost, sadašnjost i budućnost. Šta je bilo, znamo, ili bar mislimo da znamo. A šta će biti, možemo li to znati? Postoji li neko ko može da predvidi buduće događaje, da odredi sudbinu čoveka, ljudi, celog sveta? Postojao je. Mogao je. On.

I ne mislim na proroka iz savremenog čovečanstva, ni na Nostradamusa, ni na Baba Vangu. Samo jedan je mogao da predvidi do detalja, mnogo godina, pa i vekova ranije, šta će se desiti. On. Isus. I u samo jednoj knjizi je do detalja zapisano šta će se dogoditi carstvima, carevima, kraljevima i vladarima stotinama godina i pre njihovog nastanka. I u samo jednoj knjizi je zapisana i određena sudbina naroda, celog čovečanstva. U Bibliji.

Sa procenjenom prodajom od preko 5 milijardi primeraka, smatra se da je ovo najuticajnija i najprodavanija knjiga svih vremena.

Podeljena na stari i novi zavet, Biblija opisuje događaje i iz prošlosti i iz budućnosti. Takođe, najavljuje i Njegov ponovni dolazak. Sudeći prema onome što su redovi Biblije već prorekli potpuno tačno, ne treba sumnjati ni u to da će On ponovo doći među ljude.

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

2 Komentara

  1. Mozda ce ON I doci, ali nemojmo se ‘hvatati’, odmah cim nas neka kriza zadesi, za njegovo ponovno pojavljivanje. I ne brinite, cekaju nas u buducnosti (da, buducnosti ima) nezamislive stvari. Jer mi nismo na kraju puta – naprotiv, ne znam da li se moze reci ni da smo krenuli. Sa nase, ljudske strane, naravno da ce mo ‘na prvu’ reci da jesmo. ALI, to nezamislivo nece biti samo, a priori, „zlo“, nesto lose, vec nam predstoje I fantasticne (u pozitivnom smislu) stvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com