pecivo
-
Promo
Savremeno pekarstvo ili umetnost pravljenja hleba – Vaša PEKARA ČAIR
Kažu da što se duže testo vodi (izrađuje), to duže i hleb traje tj. ima duže svežinu. Pekara ČAIR ima…
Čitaj dalje » -
Promo
Savremeno pekarstvo ili umetnost pravljenja hleba – Vaša PEKARA ČAIR
Kažu da što se duže testo vodi (izrađuje), to duže i hleb traje tj. ima duže svežinu. Pekara ČAIR ima…
Čitaj dalje » -
Promo
Savremeno pekarstvo ili umetnost pravljenja hleba – Vaša PEKARA ČAIR
Kažu da što se duže testo vodi (izrađuje), to duže i hleb traje tj. ima duže svežinu. Pekara ČAIR ima…
Čitaj dalje » -
Društvo
Vekna “narodnog” hleba u Nišu od juna 40 dinara
Hleb u niškim pekarama poskupljuje pet dinara, a pecivo deset odsto, odlučila je Unija pekara Niša. Nove cene hleba startuju…
Čitaj dalje » -
Promo
I ukusno i zdravo – Pekara ČAIR pravi vrhunski hleb i peciva
Proizvodnja peciva nije grana privrede od koje možete da se obogatite, potrebno je puno rada, usavršavanja i mnogo odricanja kako…
Čitaj dalje » -
Promo
UKUSNO I ZDRAVO: Beskvasni hleb i hleb bez aditiva Pekare Kroasan
Hleb je jedna od osnovnih namirnica u ljudskoj istoriji, koja je sastavni deo trpeze svih naroda u čitavom svetu. U…
Čitaj dalje » -
Promo
Mekane, mirisne, zlatne korice i neodoljivog ukusa – BAVARSKE KIFLE PEKARE KROASAN
Mekane, mirisne, zlatne korice i specifičnog ukusa, bavarske kifle su nešto što svi volimo. Odlične za doručak, za sendviče ili…
Čitaj dalje » -
Promo
Jeste li probali BUREK SA PILETINOM? Za kratko vreme postao je pravi HIT!
Osamnaestogodišnje iskustvo u radu, pekari veštih ruku, posvećenost prema poslu i sugrađanima, garantuju da su noviteti Pekare Kroasan uvek bez…
Čitaj dalje » -
Promo
PITA OD SUKANIH KORA, tradicija dobrog ukusa Pekare Kroasan
Pekara Kroasan dobro je poznata po svojim specijalitetima i po tome što mnoge tradicionalne recepte čuva od zaborava. Jedna od…
Čitaj dalje » -
Promo
Burek, tradicionalan niški doručak, originalog ukusa
Umeće pravljenja bureka seže od davnina. Burek se smatra niškim specijalitetom ili, kako mnogi kažu, pravim niškim doručkom. Zbog toga…
Čitaj dalje »