kafana
-
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
HITNO! Potrebni radnici za rad u RESTORANU ZVRK
Restoranu ZVRK u Voždovoj ulici potrebni su kuvari, konobari i pomoćno osoblje. Zainteresovani kandidati mogu da dođu lično u restoran…
Čitaj dalje » -
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
Svadbarski kupus, sarmica u vinovom listu, teleća glava, pečenje… Tradicionalni ukus koji se pamti
Da je Niš poznat prestonica dobre hrane i gurmanluka znaju sve meraklije i svi koji dođu u naš Grad, rado…
Čitaj dalje » -
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
Ketering “Gurmanova tajna” za ukus Pravoslavne Nove godine koji se pamti
Gurman – asocijacija na dobro jelo, specijalite i uživanje u hrani! Kada Vam pravi gurman spremi obrok, to postaje nezaboravno…
Čitaj dalje » -
Promo
Ovde SVRAĆAJU SVI, od radnika do akademika – KAFANA DAGI
Niš je poznat po meraku, dobroj hrani i gostoprimstvu. Niški restorani su često razlog posete carskom gradu, a kada su…
Čitaj dalje » -
Promo
Jedini restoran sa PET ZVEZDICA na jugu Srbije – STAMBOLIJSKI (VIDEO)
Kafana je u Nišu mesto za odmor, dobro jelo, mesto za plakanje ali i veselje…mesto gde se uči, dogovara, stvara…
Čitaj dalje »